Catering

Het feest van "thuis uit eten"

Met De Cavakoning breng ik graag mijn grote passie voor de Spaanse gastronomie bij de mensen thuis! Met de moderne Spaanse keuken uit Catalonië, Baskenland en Andalucia als inspiratiebron. Ik heb mijn roots in Córdoba en van mijn familie heb ik de liefde voor lekker eten en mooie wijnen meegekregen.

De producten waarmee ik kook zijn vers en zoveel mogelijk authentiek Spaans.

Het menu is avondvullend en de keuze varieert van een uitgebreide tapas parade of pintxos selectie tot een compleet 4-gangen menu met grand dessert. Uiteraard wordt er bij het samenstellen rekening gehouden met eventuele allergieën. Vegetarische gerechtjes zijn standaard onderdeel van het menu. Desgewenst kan de balans naar meer vega aangepast worden.

 

Het wijnarrangement wordt in samenspraak afgestemd op de gerechten. Hierbij kun je denken aan/wijnen uit de Rioja, Priorat, Ribera del Duero, Terra Alta en de Rias Baixas en bijzondere cavas uit de Penedès.

Als je een Cavakoning arrangement boekt zal ik thuis starten met alle voorbereidingen en vervolgens op de door jouw gewenste locatie het diner verzorgen voor minimaal vier personen. Het enige dat ik nodig heb is een fornuis of oven. Verder regelt de Cavakoning alles; van het servies en de aankleding van de tafel tot en met de afwas. De Cavakoning staat garant voor zorgeloos genieten met je gezelschap en van al het lekkers dat Spanje en de Cavakoning te bieden heeft.

Ben jij enthousiast over ons thuis-uit-eten concept en wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden. Wij staan voor alles open. Ik kijk ernaar uit!

David Porcel

Catering van je feest, borrel of evenement

De Cavakoning is er voor de catering van je eigen feest of borrel bij je thuis, op kantoor of iedere willekeurige locatie.

Met onze rollende wijnbar, grote paellapan en sfeervolle presentatie zorgen wij voor een gezellige Spaanse sfeer. 

 De Cavakoning maakt je dag tot een onvergetelijk feest!

  • Mooie Spaanse wijnen
  • Spaanse lekkernijen
  • Tapas & Pintxos parade
  • Paella live-cooking
  • Bruisende desserts

Ben jij enthousiast over ons concept  en wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden. Wij staan voor alles open. Ik kijk ernaar uit!

David Porcel

Catering boeken ?

Mocht je willen reserveren of vragen hebben dan kun je onderstaand formulier gebruiken. 

Bellen mag natuurlijk ook naar David: 06-46627658. 

Scroll naar boven